Tilinpäätös, veroilmoitus ja verotuksen toimittaminen

10.12.2024 08:45

Tulojen, menojen, varallisuuden ja tulolähteiden käsittelyn erot kirjanpidossa ja verotuksessa ovat joissakin tapauksissa merkittäviä. Jo kirjanpitoa tehtäessä on otettava huomioon tilinpäätökseen ja verotukseen vaikuttavat asiat.

Tilinpäätöksen valmistuttua käymme läpi osakeyhtiön verotettavan tulon laskemista ja veroilmoituksen täyttämisen ongelmakohtia. Veroilmoitusta käydään läpi todellisten lukujen kanssa esimerkkiyritystä käyttäen. 
Verotusmenettelyä seuraamme verotuksen päättymiseen saakka. Myös mahdolliset muutoksenhaut ja verotuksen oikaisut käydään läpi.

Ohjelmassa mm.:

  • käytännön kirjanpidossa huomioitavat verosäännökset
  • tilinpäätöksen laatiminen
  • tuloslaskelman erät veroilmoituksessa
  • tase-erät kirjanpidossa ja verotuksessa
  • verotettavan tulon laskelma
  • 6B-lomake ja yleisimmät liitelomakkeet
  • verotuksen toimittaminen.

Tervetuloa päivittämään tietosi koulutukseen!

ASIANTUNTIJAT:

Teija Kerbs toimii kirjanpidon asiantuntijana Helsingin seudun kauppakamarissa. Jäsenyrityksille annettavan neuvonnan lisäksi Kerbsin tehtäviin kuuluu asiakkaiden koulutus taloushallinnon eri osa-alueilla. Teija Kerbs on työskennellyt pitkään erityyppisten yritysten taloushallinnon parissa ja hänellä on monipuolinen kokemus taloushallinnon eri osa-alueista.

Jukka Koivumäki toimii Helsingin seudun kauppakamarin veroasiantuntijana. Hän on vuoden 2012 alusta lähtien KauppakamariTiedon Vero-teoksen kirjoittaja. Jukalla on pitkä kokemus tilitoimistoalalta ja verohallinnosta ja hän on hyvin suosittu ja innostava kouluttaja.

 

Lisätietoa ja ilmoittautuminen

 

LISÄTIETOA:

ASIAKASPALVELU
09 2286 0360
asiakaspalvelu@kauppakamarikauppa.fi

Ajankohta

Alkaa:   10.12.2024 08:45
Päättyy:   10.12.2024 16:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi