Toimitusketjujen turvaaminen ja kansainväliset kriisit (MAKSUTON)

22.9.2023 13:00

Webinaarissa käsitellään monipuolisesti ajankohtaisia teemoja yritysturvallisuuden näkökulmasta. Webinaari on osa Helsingin seudun kauppakamarin, Enterprise Europe Networkin ja Keskuskauppakamarin LUJAT-hanketta. Yrityspuheenvuoron pitää Varusteleka Oy:n edustaja. Toisen puheenvuoron pitäjä on lisäksi hybridisodankäyntiin erikoistunut tutkija Juha Wihersaari. 

Miten kansainväliset kriisit ja EU-regulaatioiden muutokset vaikuttavat ja ovat vaikuttaneet toimitusketjuihin ja toimitusketjun hallintaan. Millaisia muutoksia yritykset ovat ehkä joutuneet tekemään alihankintaketjuissa? Millaiseksi arvioidaan lähitulevaisuus toimitusketjujen kannalta ja miten voisi varautua tuleviin muutoksiin? 

Millaista on Kiinan valtiollinen hybriditoiminta? Mitä vaikutuksia Taiwanin tilanteen kiristyminen voi saada aikaan Euroopassa? Millaisia skenaarioita voi tulla vastaan lähitulevaisuudessa?

Millaisia kanavia Eurooppalaisilla yrityksillä on käytettävissään etsiessään kumppaneita? Mikä on eurooppalainen yrityskontaktipörssi?

 

LISÄTIETOA JA ILMOITTAUTUMINEN

Ajankohta

Alkaa:  

22.9.2023 13:00

Päättyy:  

22.9.2023 15:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Lisätiedot