Controllerin valmennuspäivä

19.9.2024 08:45

Tarvitsetko syvällisempää ymmärrystä controllerin roolista?

Controllerilla on tärkeä rooli yrityksen päätöksenteon tukemisessa ja talousinformaation hyödyntämisessä päätöksenteossa. Controllereilla on laaja joukko erilaisia tekemisiä ja ne vaativat monipuolista osaamista. Controller on tuottamassa talousinformaatiota, mutta myös tulkitsemassa sitä. 

Yksi controllerin tärkeimmistä tehtävistä on tukea muita päätöksentekijöitä.

Controllerin tittelillä ja roolissa olevia henkilöitä saisi yrityksissä olla paljon enemmän, mutta ennen kuin siihen päästään meidän tulisi laajemmin ymmärtää mitä hyötyjä laadukkaasta controllerin työstä on yrityksille.

Controller on moniosaaja, jonka tehtäväkirjo voi olla hyvinkin laaja. Controller toimii usein yhdyshenkilönä talouden ja eri päätöksentekijöiden välillä. Controllerin on kyettävä ymmärtämään talouden hallinnon prosesseja kokonaisvaltaisesti.

Tule vahvistamaan valmiuksiasi selviytyä vaativan tehtävän haasteista nyt ja tulevaisuudessa.

ASIANTUNTIJAT:

Timo Toivanen on kauppatieteiden maisteri, talouden oivalluttaja, yritysvalmentaja sekä toimitusjohtaja. Hän on yritystalouden moniottelija, jonka intohimona on synnyttää kuulijoilleen talouden oivalluksia. Timo on kokenut yritysvalmentaja, joka on kouluttanut yli 100 yrityksen räätälöidyssä talouden valmennuksessa sekä avoimissa valmennuksissa tuhansia kuulijoita. Timolla on yli 1000 valmennustapahtuman kokemus vuodesta 2008 lähtien.

Timo jakaa talouden ilosanomaa ymmärrettävästi ja kuulijat huomioiden, eikä 'puhu talousjohtajaa'', elleivät kuulijat ole talousjohtajia. Timon teesit kouluttajana ovat 'osaa asiasi, vuorovaikutus puree, intouta, rautalangoita ja oivalluta'. Timo on positiivinen, energinen ja innostava esiintyjiä, joka tempaa kuulijat mukaan tarinaan.

 

Lisätietoa ja ilmoittautuminen

 

LISÄTIETOA:

ASIAKASPALVELU
09 2286 0360
asiakaspalvelu@kauppakamarikauppa.fi

Ajankohta

Alkaa:   19.9.2024 08:45
Päättyy:   19.9.2024 15:30

Lisää tapahtuma kalenteriisi