Northern Industrial Green Transition Investments - Analysis and Steps for Future TYÖSTÖTILAISUUS

15.12.2022 12:00

Online, TEAMS

Kutsumme teidät kommentoimaan vihreän siirtymän investointien pullonkauloja, ja niiden poistamiseksi tarvittavia toimia.

Keskustelu- ja työstötilaisuus

15.12.2022, klo 12-14
Paikka: Teams

Työn taustaa ja tarkoitus

Lapin kauppakamari on käynnistänyt yhdessä Barentsin euroarktisen neuvoston (BEAC) Suomen puheenjohtajuuden kanssa vihreän siirtymän investointien pullonkauloihin liittyvän selvitystyön. Työn tarkastelualue koskee Suomen, Ruotsin ja Norjan BEAC-yhteistyöaluetta.

Suomessa BEAC-yhteistyöalue kattaa Lapin, Pohjois-Pohjanmaan, Kainuun ja Pohjois-Karjalan. Alueen kauppakamarit tekevät yhteistyötä strategia- ja selvitystyössä.

Työssä selvitetään vihreän siirtymän investointien pullonkauloja ja ehdotetaan konkreettisia toimia niiden purkamiseksi. Lisäksi tunnistetaan mahdollisia synergiaetuja teollisen toiminnan näkökulmasta.

Työssä tullaan esittämään toimenpiteitä alueellisille, kansallisille, maiden yhteisille sekä EU:n tason päätöksille ja toimenpiteille investointien vauhdittamiseksi. Prosessiin on kilpailutettu ulkopuolinen asiantuntija Gaia Consulting, joka fasilitoi prosessia ja koostaa raportin.

15.12 tilaisuudessa Gaia esittelee alustavia tuloksia ja keskustelussa tehdään täydennykset. Tilaisuuden tarkempi ohjelma ilmoitetaan pian!

Lisätietoja:

Liisa Ansala, toimitusjohtaja
044 577 7514, liisa.ansala@chamber.fi

Hanna Baas, edunvalvontapäällikkö
040 665 8720, hanna.baas@chamber.fi

Ilmoittautuminen tähän tapahtumaan on tällä hetkellä suljettu.

Ajankohta

Alkaa:  

15.12.2022 12:00

Päättyy:  

15.12.2022 14:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Online, TEAMS

TEAMS

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet

Lisätiedot