Ennakkoperintä 2024 (Etäkoulutus)

14.12.2023 09:00

Päivitä tietosi vuoden 2024 verotukseen vaikuttavista muutoksista Kauppakamarin suositussa koulutuksessa Helsingissä tai vaihtoehtoisesti etänä omalta työpisteeltäsi. Asiantuntijana on tuttuun tapaan johtava asiantuntija Sari Wulff Verohallinnosta.

Asiakkaiden toiveesta järjestämme tämän Ennakkoperintä-koulutuksen hieman pidennettynä, tilaisuus alkaa klo 9.00 ja päättyy klo 14.00. Koulutuksessa on enemmän aikaa kysymyksille ja vastauksille, mutta muuten sisältö on lähes sama kuin muissakin Ennakkoperintä-koulutuksissa.

ASIANTUNTIJA:

Sari Wulffilla on noin kahdenkymmenen vuoden kokemus verotuksesta, mukaan lukien verolakien säätäminen Valtiovarainministeriössä. Hänellä on myös vuosien kokemusta tuomioistuintyöskentelystä. Sari Wulff on mukana erilaisissa Verohallinnon hankkeissa, esimerkiksi rakentamisilmoitukset ja Tulorekisteri.Sari Wulff on erittäin pidetty kouluttaja. Tästä kertoo parhaiten se, että hänet on valittu kahden eri koulutusyhteisön (Kauppakamarit ja Kiinko) puolesta Vuoden kouluttajaksi.
 
Asiakkailta kuultua

  • Aina yhtä erinomainen esiintyjä ja rautainen osaaminen ei jää epäselväksi.
  • Olet aina yhtä loistava, Sari.
  • Esitys on aina selkeä ja tietopitoinen.
  • Asiastaan innostunut kouluttaja saa asian hyvin perille.

 

LISÄTIETOA JA ILMOITTAUTUMINEN

Ajankohta

Alkaa:  

14.12.2023 09:00

Päättyy:  

14.12.2023 14:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Lisätiedot