Työsuhde NYT

3.9.2024 09:00

Työsuhde NYT -koulutuksessa käsitellään ajankohtaista työlainsäädäntöä ja oikeustapauksia sekä työelämän tietosuojaa, henkilötietojen käsittelyä ja niihin liittyviä erikoistilanteita. Tule päivittämään tietosi etänä!

 

ASIANTUNTIJAT:

Kati Mattinen toimii Helsingin seudun kauppakamarin juristina. Hän on työoikeuden ja palkkahallinnon asiantuntija ja pidetty kouluttaja. Lisäksi Mattinen on yksi KauppakamariTiedon Palkanlaskenta- ja Työsuhde-teoksen kirjoittajista.

Asianajaja, CIPP/E Iiris Kivikari on Dittmar & Indreniuksen tietosuojaan ja IT-oikeuteen erikoistunut juristi. Hän työskentelee pääosin suurten ja keskisuurten kotimaisten ja ulkomaisten yritysten kanssa niiden kehittäessä tietosuojatoimintojaan sekä dataintensiivisiä palvelujaan. Ennen Dittmar & Indreniusta Iiris on työskennellyt tietosuojavaltuutetun toimistossa.

Nana Karanen toimii Dittmar & Indreniuksen asianajana. Nana Karanen avustaa yksityisiä ja julkisia toimijoita erilaisissa työoikeudellisissa kysymyksissä, jotka liittyvät mm. organisaatioiden päivittäisiin toimintoihin, riitaisuuksiin, työsuhteiden päättämisiin ja uudelleenjärjestelyihin. Nanalla on laajaa kokemusta myös yrityskauppoihin liittyvästä työoikeusjuridiikasta sekä epätavanomaisiin työskentelymuotoihin kuten alustataloustyöhön liittyvistä työoikeudellisista kysymyksistä.

 

Lisätietoa ja ilmoittautuminen

 

LISÄTIETOA:

ASIAKASPALVELU
09 2286 0360
asiakaspalvelu@kauppakamarikauppa.fi

 

Ajankohta

Alkaa:   3.9.2024 09:00
Päättyy:   3.9.2024 15:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi