Hyödyt
Koulutuksen jälkeen tiedät, miten hyödyntää ChatGPT:tä esimerkiksi sisällöntuotannossa, ideoinnissa, oman työn kehittämisessä ja tehokkaammassa tekemisessä sekä markkinointiviestinnän, nettisivujen ja verkkokaupan kehittämisessä.
Kenelle
Päivä on suunnattu asiantuntijoille, esimiehille, sisällöntuottajille ja luovan työn tekijöille. Kerrankin luvassa on koulutus, joka todennäköisesti maksaa siihen käytetyn ajan takaisin jo seuraavana työpäivänä. Tulee kuulemaan, miten tekoäly voi mullistaa sinunkin työsi jo nyt!
Kouluttaja
Kouluttajana toimii Immo Salo, joka on toiminut valmentajana yrityksissä ja yliopistoissa vuodesta 2003 lähtien. Immo on kirjoittanut useita tietokirjoja tekoälystä, big datasta, pilvipalveluista ja analytiikasta.
8.45
Yhteyden avaus
9.00
ChatGPT: mistä on kyse?
- ChatGPT näyttää, mihin tekoäly kykenee jo nyt. Muutaman innostavan käytännön esimerkin avulla tutustumme sen mahdollisuuksiin yleisesti.
Sisällöntuotanto ja ChatGPT
- ChatGPT auttaa sisällöntuottajaa saamaan luovuutensa lentoon ja vieläpä tekee sen tehokkaasti.
- Keskustelevaan tyyliin se auttaa ensin ideoimaan ja sitten jopa tuottaa valmiin sisällön puolestasi.
- Työtehon kasvu kymmenkertaiseksi ei välttämättä ole edes liioittelua.
- Käytännön esimerkkejä, miten ChatGPT parhaiten osaa auttaa ja miten sen tuottamia tuloksia voidaan lisämaustaa esimerkiksi tekoälyn tuottamalla taiteella ja kuvilla.
Markkinointi- ja muu viestintä ja ChatGPT
- Markkinointiviestinnän ideoiden tuottaminen ja sisältöjen hahmottelu eri kanaviin helpottuu ja nopeutuu ChatGPT:n avulla.
- Erilaiset mainoslauseet esimerkiksi some-kanaviin syntyvät käden käänteessä.
ChatGPT ja nettisivut, näkyvyys verkossa sekä verkkokauppa
- ChatGPT osaa auttaa verkkosivujen ulkoasuun liittyvissä kysymyksissä ja taustalta löytyvän koodin kehittämisessä ja ylläpitämisessä.
- Lisäksi se avustaa verkkosivujen hakukonenäkyvyyden nostamisessa ja osaa esimerkiksi tuottaa iskeviä tuotekuvauksia verkkokaupan tuotteille ja palveluille.
Mitä luvassa vuonna 2023?
- ChatGPT julkaisi maksullisen Plus-version helmikuussa 2023 ja sovelluskehitykseen tarkoitetun rajapinnan (API:n) maaliskuussa 2023 API:n, joka mahdollistaa sen liittämisen muihin verkosta löytyviin palveluihin. Tämä tulee avaamaan pandoran lippaan sovelluksia, jotka innovatiivisesti hyödyntävät tekoälyä monin tavoin.
- Elämme nyt tekoälykehityksen kultaryntäystä ja on mahdotonta tarkalleen ennustaa, mihin saakka vuoden 2023 loppuun mennessä päästään. Varmaa on, että vuodesta 2023 on tulossa vauhdikkain tekoälykehityksen vuosi tähän mennessä, eikä vauhti näytä hidastumisen merkkejä. Hyppää siis kyytiin ja nauti vauhdista!
12.00
Koulutus päättyy