HR-vuosikello

30.10.2024 09:00

HR-vuosikellon laatiminen selkeyttää HR:n moninaista tehtäväkenttää ja helpottaa tehtävien hoitamista suunnitelmallisesti. Koulutuksessa käydään läpi HR:n vuoden tärkeimpiä tehtäviä yleisellä tasolla ja aikataulutetaan niitä työvuoden varrelle.

Koulutuksessa HR-vuosikelloa käydään läpi esimerkkien valossa valiten vuosikellosta laajempaan esittelyyn muutamia tärkeimpiä HR:n tehtäviä. 

Varaamme myös aikaa osallistujien omille esimerkeille ja keskustelulle. Voit halutessasi miettiä etukäteen omassa yrityksessäsi hyväksi havaitun HR-käytännön, jonka haluaisit jakaa muiden osallistujien kanssa.

 

ASIANTUNTIJA:

Henkilöstöjohtaja Hanna Skurnik-Järvinen, (Inex Partners Oy) on työuransa aikana toiminut noin kymmenen vuoden ajan työsuhdelakimiehenä, kaksitoista seuraavaa vuotta Finavialla henkilöstöjohdon tehtävissä ja elokuusta 2023 lähtien Inex Partnersin henkilöstöjohtajana ja johtoryhmän jäsenenä.  Hannalla on vankka kokemus henkilöstötyön eri osa-alueista ja vahva osaaminen myös työsuhde- ja työmarkkinakysymyksissä. Esihenkilönä Hanna on toiminut yli kymmenen vuoden ajan.

 

Lisätietoa ja ilmoittautuminen

 

LISÄTIETOA:

ASIAKASPALVELU
09 2286 0360
asiakaspalvelu@kauppakamarikauppa.fi

 

Ajankohta

Alkaa:   30.10.2024 09:00
Päättyy:   30.10.2024 13:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi