Chamber cafe: US-markkinanäkymät juristin silmin ja Viennin maatieto -teos työsi apuna (MAKSUTON)

28.10.2024 09:00

Chamber cafe -tilaisuudessa käydään käytännönläheisesti läpi KauppakamariTiedon Viennin maatieto -teoksen sisältöä. Opit, kuinka käytät tehokkaasti teosta oman työsi apuvälineenä. Asiantuntijana on teoksen päivittäjä, viennin määräysten asiantuntija Jukka Säikkälä

Lisäksi asianajaja Vesa Turkki Eversheds Asianajotoimisto Oy:stä kertoo, miltä US-markkina näyttää juristin näkökulmasta juuri nyt.

Tervetuloa niin KauppakamariTieto-teosten tilaajat kuin kaikki aiheesta kiinnostuneet!

Tutustu KauppakamariTietoon - tilaa maksuton koekäyttöjakso >> 

KauppakamarITiedon Viennin maatieto -teos sisältää tiedot lähes 200 maan vaadittavista vientiasiakirjoista, vientirajoituksista ja pakotteista, tullauksesta, vapaakauppasopimuksista, kuljetuksiin liittyvistä määräyksistä, pakkaus- ja merkintämääräyksistä sekä tuotekohtaisista todistusvaatimuksista. Teos sisältää myös muuta hyödyllistä maatietoa.

Tilaisuudessa kuulet, miten voit parhaiten hyödyntää teosta oman työsi tukena. 

Osallistujilla on myös mahdollisuus kysyä aiheesta tilaisuuden asiantuntijoilta. 

 

ASIANTUNTIJA:

Jukka Säikkälä on kokenut kouluttaja tavaravientiin liittyvissä asiakirjavaatimuksissa ja ulkomaankaupan määräyksissä. Kokemusta alalta eri organisaatioissa on yli 25 vuoden ajalta. Kauppakamarilla Jukka vastaa myös uudesta Viennin maatieto -teoksesta, joka kuuluu KauppakamariTiedon Ulkomaankauppa & Maatieto -osioon.

Vesa Turkki on USA:ssa ja globaalisti toimivan Eversheds Sutherland asianajotoimiston partneri ja asianajaja. Hän on erikoistunut vientikaupan sopimusriskienhallintaan ja yritysjärjestelyihin. Hän on työskennellyt New Yorkissa ja toiminut US-markkinoihin liittyvien juridisten kysymysten parissa yli 20 vuotta.

Lisätietoa ja ilmoittautuminen

 

LISÄTIETOA:

ASIAKASPALVELU
09 2286 0360
asiakaspalvelu@kauppakamarikauppa.fi

 

Ajankohta

Alkaa:   28.10.2024 09:00
Päättyy:   28.10.2024 10:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi