Toimitusjohtajapäivä

14.3.2024 09:00

Toimitusjohtajapäivässä saat ajankohtaista tietoa ja tutkimustuloksia johtajan työhön sekä runsaasti käytännön esimerkkejä johtamisen menestystekijöistä ja ongelmakohdista. 

Luvassa on paljon ideoita vaikuttavaan ja moniälykkääseen johtamiseen sekä strategian toteuttamiseen. Päivän aikana kuullaan myös eri alojen toimitusjohtajien kokemuksia ja kiinnostavien kasvutarinoiden taustoja ja esimerkkejä yrityskulttuurin kehittämiseen.

Toimitusjohtaja - Johda ja ajattele kuin menestyvä toimitusjohtaja.

Toimitusjohtajapäivässä käsitellään monipuolisesti toimitusjohtajan työhön liittyviä keskeisiä menestystekijöitä ja ongelmakohtia sekä tulevaisuuden johtamista.

Päivän aikana käydään läpi toimitusjohtajapolun  tyypillisiä vaiheita kuten yhtiön johtamiseen liittyvien asioiden ja ihmissuhteiden solmukohdissa luoviminen sekä itsensä kehittäminen ja johtaminen.  Luvassa on käytännön esimerkkejä ja kokemuksia toimitusjohtajan tehtävien menestyksekkäästä hoitamisesta ja tyypillisistä ongelmakohdista sekä tulevaisuuden johtamisen avaintekijöistä. Mukana on myös toimitusjohtajia kertomassa omista kokemuksistaan ja opeistaan.

 

Koulutuksen toteuttaa Helsingin Kamari Oy

 

Ilmoittaudu mukaan

 

LISÄTIEDOT

ASIAKASPALVELU
09 2286 0360
asiakaspalvelu@kauppakamarikauppa.fi

Ajankohta

Alkaa:  

14.3.2024 09:00

Päättyy:  

14.3.2024 15:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi