Chamber cafe: Verolaskurit-teos verolaskennan apun (MAKSUTON)

15.11.2024 09:00

Tilaisuudessa käydään käytännönläheisesti läpi, miten yrittäjä voi hyödyntää KauppakamariTiedon Verolaskurit-teosta apunaan erilaisissa verolaskentatilanteissa. Tilaisuus sopii niin toiminimellä kuin osakeyhtiönä toimiville yrittäjille sekä tilitoimistoille.

Asiantuntijana Jarkko Kuusinen, Verotaito Oy.

Tervetuloa niin KauppakamariTieto-teosten tilaajat kuin kaikki aiheesta kiinnostuneet!

Lue lisää Verolaskurit-teoksesta >>

ASIANTUNTIJA:

Jarkko Kuusisella on 30 vuoden kokemus verotuksen parista. Hän on toiminut aikaisemmin sekä yksityissektorin että Verohallinnon palveluksessa. Jarkko on ammattitaitoinen veroasiantuntija, joka tunnetaan verotuksen vahvana osaajana niin Verohallinnon sisällä kuin lukuisten asiakasyrityksen taholta.

Vuodesta 1991 alkaen Kuusinen on työskennellyt verotuksen parissa verovalmistelijana ja ryhmänvetäjänä verotoimistossa tutkimusapulaisena Tampereen yliopistossa Veronmaksajain keskusliitossa veroneuvojana verokonsulttina PwC:llä 10 vuotta Uudenmaan veroviraston johtavana ennakkoperinnän asiantuntijana vuodesta 2012 alkaen yrittäjänä omassa yrityksessään Verotaito Oy:ssä.

Verotaito Oy on verotukseen erikoistunut veroneuvontapalveluita tarjoava yritys. Veroneuvontapalveluita tarjotaan niin yrityksille, yrittäjille kuin muille yksityishenkilöille. Tavoitteena on löytää asiakkaalle paras mahdollinen veroratkaisu luotettavasti ja ymmärrettävästi kerrottuna. Laajan ja syvällisen kokemuksen pohjalta saatte palvelua, jota voitte suositella muillekin.

 

Lisätietoa ja ilmoittautuminen

 

LISÄTIETOA:

ASIAKASPALVELU
09 2286 0360
asiakaspalvelu@kauppakamarikauppa.fi

 

Ajankohta

Alkaa:   15.11.2024 09:00
Päättyy:   15.11.2024 10:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi