HRA, Hyväksytty rekrytoinnin asiantuntija

31.1.2023 00:00

Teams ja Moodle-työtila

Tutustu HRA-esitteeseen!

Kauppakamarin HRA, Hyväksytty rekrytoinnin asiantuntija -koulutus on luotu kehittämään yritysten rekrytoinnin prosessia ja rekrytointi- ja henkilöstöhallinnon tehtävissä työskentelevien sekä oman toimen ohella rekrytointeihin osallistuvien henkilöiden ammattitaitoa ja suorituskykyä. Kokonaisuus perustuu SFS:n 30405 standardiin.

Koulutuksen sisältö:

Rekrytointi on moniulotteinen ja koostuu useista eri osa-alueista. Hyväksytty rekrytoinnin asiantuntija koulutuksessa käsitellään rekrytoinnin perusaiheita. Rekrytoinnin kivijalkana toimivat rekrytoinnin periaatteet ja hyvät rekrytointitavat, jotka ohjaavat rekrytointia tekevän työtä. Toimimme oikein tunnistaessamme, miten rekrytoinnin juridiikka säätelee toimintamme ja mitä tekijöitä huomioida rekrytoinnin tietosuoja-asioissa.

Toimintaa voidaan tehostaa prosessimaisella rekrytoinnin suunnittelulla. Oikein kohdennetulla rekrytointiviestinnällä tuetaan myös yrityksen työnantajamielikuvaa. Tiedämme, että tavoite ohjaa päätöstä. Päätöksenteon tukena riittävä analysointi, soveltuvuusarvioinnit sekä muut valintaa tukevat välineet ovat merkittävässä roolissa matkalla kohti onnistunutta lopputulosta.

Rekrytointi avataan koulutuksessa erityisesti rekrytoinnin kokonaisprosessin näkökulmasta. Lähestyminen on hyvin käytännönläheistä ja tematiikkaa käydään läpi esimerkkien avulla.

HRA-koulutuksen aikataulu:

 • Moduuli 1: Orientaatio ti 31.1.  klo 12 - 15
  • Etätyö (4h, itsenäistä työskentelyä) 
 • Moduuli 2: Rekrytoinnin yleiset periaatteet ja prosessi ti 14.2.klo 12 - 16
  • Etätyö (2h, itsenäistä työskentelyä) 
 • Moduuli 3: Rekrytoinnin juridiikka ti 28.2. klo 9 - 16
  • Ryhmätyö, osa 1 ti 7.3. klo 12 - 16
  • Ryhmätyö, osa 2 ti 14.3. klo 12 - 16
 • Moduuli 4: Analysointi ja päätöksenteko ti 21.3. klo 12 - 18

Koulutus sisältää neljä yhteistä opetus-moduulia, rinnalla kulkevan yksilö- ja ryhmätyön ja SFS 30405 standardin. Koulutuksen työvälineinä käytetään Microsoft Teamsia (ei edellytä lisenssiä) sekä sähköistä Moodle-oppimisalustaa.

Kurssin täysipainoinen suorittaminen edellyttää aktiivista otetta ja läsnäoloa kaikilla moduuleilla sekä osallistumista etä- ja ryhmätyöhön. Osallistuja saa koulutuksesta todistuksen, joka oikeuttaa osallistumaan HRA-sertifiointitutkintoon. HRA-koulutuksen suorittaneet sitoutuvat noudattamaan Rekrytoinnin eettisiä periaatteita.

Osallistujapalautteita:

”Into kasvaa jokaisen moduulin myötä, palaa halusta päästä tekemään rekrytointeja.”

” Kattava kokonaisuus, paljon mietittävää, tietoa suoraan käytäntöön.”

” Tämän tiedon olisin tarvinnut jo aiemmin.”

Wau, haluan HRA:n uutiskirjeen!

Kiinnostaa, ottakaa minuun yhteyttä!

Hinta:
HRA-koulutuksen hinta on 2050€+alv24%, kauppakamarin jäsenetuhinta 1750€+alv 24%. Koulutus laskutetaan viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen.

Peruutusehdot:
Osallistumisen voi peruuttaa maksutta viimeiseen ilmoittautumispäivään saakka. Sen jälkeen perutuista ilmoittautumisista perimme osallistumismaksun kokonaisuudessaan.

Lisätiedot:

Pirjo Kurki, puh. +358 40 197 9823 pirjo.kurki@rihykauppakamari.fi

Ilmoittaudu HRA-koulutukseen 17.1.2023 mennessä

 

ILMOITTAUTUMINEN

Ajankohta

Alkaa:  

31.1.2023 00:00

Päättyy:  

31.1.2023 00:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Teams ja Moodle-työtila

VERKKOKOULUTUS

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet

Lisätiedot